Terug- en vooruitblik

zaterdag 2 januari 2016

Januari, de maand van de goede voornemens. Heb jij nog goede voornemens? Ik blik nog even terug op het afgelopen jaar en vertel je wat mijn goede (blog)voornemens zijn. Maar als eerste wens ik je het allerbeste voor 2016. Maak er iets moois van!

Deze leuke post kreeg ik van Hilde. 

Cosy by Cindy bestaat bijna 1 jaar! 

Deze maand bestaat Cosy by Cindy 1 jaar! Vorig jaar begon ik in januari met bloggen en ik vind het nog steeds heel erg leuk. Inmiddels heeft mijn blog wat meer vorm gekregen en heb ik verschillende onderwerpen waarover ik blog. Ik schreef vorig jaar al eerder een artikel over mijn blogervaring. Vanaf nu zal ik weer twee keer in de week een artikel posten, op woensdag en zaterdag. Dat deed ik vorig jaar ook maar moest ik mee stoppen toen ik een herseninfarct kreeg. Het gaat gelukkig weer een stuk beter en ik heb veel zin om weer met mijn blog aan de slag te gaan. Dertien januari ga ik overigens verder met ambulante revalidatie. Ben benieuwd hoe dat zal gaan. 
Omdat mijn blog deze maand 1 jaar bestaat, komt er nog een leuke winactie online.


Deze leuke kalender kun je downloaden op het blog van My Scandivian Home.
Ik heb hem uitgeprint en met washitape boven mijn bureau gehangen. 

Best gelezen artikelen.

Zoals de meeste van jullie wel weten heb ik eind oktober een hersenstaminfarct gehad en heb ik 16 dagen in het ziekenhuis gelegen. Daarna volgde er nog een revalidatietraject. Daarover heb ik ook op mijn blog geschreven en dat is het meest van allemaal gelezen. Dit komt ook omdat veel vrienden en familie (die anders het blog niet lezen) dit gelezen hebben. Het was een zware tijd maar heeft wel heel goed geholpen. ♥ Mijn revalidatie, zwaar maar goed en  ♥ Rondleiding door de kliniek 

Deze labels heb ik de afgelopen week gemaakt. Door mijn infarct heb ik eigenlijk maar één goed voornemen en dat is vooral genieten van de dingen die ik doe. Ik heb veel geluk gehad en ben door het oog van de naald gekropen. Ik ben er nog niet helemaal (nog wat problemen met mijn geheugen en concentratie) maar ik kan weer plannen maken en vooral dingen doen waar ik blij van word

De persoonlijke artikelen over het leven in München zijn ook veel gelezen.
Korte terugblik ♥ Het leven in München ♥ Nederlandse producten die ik in Duitsland mis

Silhouette Cameo

Vorig jaar kocht ik de Silhouette Cameo en dat is de beste aankoop van het jaar geweest. Ik heb hem heel veel gebruikt en het artikel: "kennis maken met de Silhouette Cameo" staat ook bij de favorieten. Binnenkort start ik met een rubriek over deze machine. In verschillende artikelen zal ik tips en uitleg geven over de mogelijkheden met de Cameo. 

Er zijn vorig jaar om ons heen veel baby's geboren. Ik heb daar veel kraamcadeautjes voor gemaakt. Dat viel ook bij jullie in de smaak. Het tweede artikel over zelfgemaakte kraamcadeautjes is ook veel gelezen. Als je zoekt op Silhouette Cameo, kun je zien wat ik nog meer allemaal met de cameo gemaakt heb. 

DIY

De populairste DIY is het artikel: zelf een foto op hout maken. In het artikel leg ik uit hoe je dit kunt doen. Ik gebruikte een foto van baby Dex en een foto van onze reis in Zuid Afrika. In het artikel: inspiratie en tips voor een foto op hout kun je nog meer ideeën opdoen. 


Wooninspiratie

Toen ik met mijn blog begon, dacht ik vooral over wooninspiratie te schrijven maar dat is niet helemaal zo gegaan. Ik vind het nog steeds leuk om inspiratie op te doen en lekker in huis bezig te zijn met nieuwe accessoires en decoratie. Ik ben graag creatief bezig en ben dit gaan combineren waardoor het nu meer een creatief blog geworden is. Wel maak ik vooral dingen die ik in huis kan neerzetten of cadeau kan geven. De rubriek wooninspiratie blijft ook in 2016 terugkomen want wooninspiratie kun je nooit genoeg hebben! 

Bron: Instagram Casachicks

Post

Ik ontdekte in 2015 ook het swappen en snailmailen. Dit vind ik een heerlijke bezigheid. Het werkt voor mij erg ontspannend. Deze creatieve bezigheid heeft dan ook een eigen rubriek gekregen, die ook in het nieuwe jaar blijft. Op de foto zie je de pakjes die ik verstuurde voor de Instaswap Fall edition. Dat is één van de swaps waar ik in 2015 aan meedeed. Bij het kopje post vind je nog meer swaps die ik ontving en verstuurde. Ook kun je daar nog meer lezen over snailmail.


2016

Mijn eerste doel is om weer helemaal gezond te worden. Hier ga ik hard mijn best voor doen. Voorlopig kan ik niet verder met mijn Duitse cursus omdat mijn geheugen en concentratie nog niet helemaal in orde zijn. Hoe lang dit nog nodig heeft weet ik niet. Met mijn vermoeidheid gaat het goed. Ik krijg steeds meer energie. Het is nog niet zoals het zijn moet maar het is fijn om alle vooruitgang te merken. 
Ik heb al veel leuke plannen en ideeën voor Cosy by Cindy die ik de komende tijd verder ga uitwerken. Ik ga lekker door met bloggen en Cosy by Cindy op Facebook en Instagram. Ik heb er veel plezier in en dat is voor mij het belangrijkste. Ik heb door het bloggen en Instagram veel nieuwe (creatieve) mensen leren kennen. Ik hoop dit jaar ook weer nieuwe volgers te mogen verwelkomen want stiekem is dat ook een doel, om mijn aantal volgers te vergroten. Welke blogger wil dat nou niet?! 

Woensdag komt er leuke zelfmaker online, die ik straks ga afmaken. Het is hier koud, nat en donker dus lekker weer om te knutselen onder het genot van een warme chocomel of kop thee. Ik wens je een fijn weekend! 

♥Veel liefs en creatieve groetjes♥

5 opmerkingen :

 1. Wat een leuke terugblik! Natuurlijk volg ik je al bijna vanaf het begin dus de meeste blogjes kende ik wel, maar toch leuk om even te zien.
  Voor jou ook een liefdevol, happy en gezond nieuwjaar gewenst!
  Liefs, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ook vanuit Belgie de beste wensen voor een mooi,creatief en gezond 2016 en ik blijf je het komende jaar trouw volgen.groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik volg ook...gezellig...beste wensen voor 2016. Liefs X Mariel

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je een heel gezond en creatief nieuwjaar .. .met veel nieuwe volgers ..
  en ik blijf je ook trouw volgen ..en ik hoop dat je weer snel helemaal hersteld bent
  Veel liefs Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na een reactie op mijn blogje kom ik hier eens kijken.Wat een leuke up to date blog heb je.Veel succes met je herstel.Ik ga je ook volgen van af nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs