Mijn nieuwe transferpers

zaterdag 9 januari 2016

Eigenlijk wilde ik vandaag een blog plaatsen over zelfgemaakte decoratie voor in de flesjes die ik de afgelopen week maakte. Ik ben er nog niet aan toegekomen omdat ik te druk was met mijn nieuwste speeltje: een transferpers! Die heb ik eindelijk uitgeprobeerd de afgelopen week.
Ik laat je vandaag zien wat ik de afgelopen week gemaakt heb.

De pers.

Hij was voor de kerst al bezorgd maar ik moest eerst ruimte maken, aangezien hij best groot is! Het is een zwenkarm pers en ik kocht hem bij De Plotterie. Ik lees verschillende verhalen over of hij beter op een laag tafeltje kan staan of wat hoger. Ik heb ervoor gekozen om hem wat hoger te zetten en vind dat prettig werken. Het voordeel van een zwenkarm is, is dat je de bovenkant van de onderste plaat af kunt draaien. Hierdoor komt het complete oppervlak vrij. Aangezien ik met de oven ook nog wel eens onhandig ben, is dit voor mij ideaal. Je stoot zo niet per ongeluk tegen de hete plaat. 


Met de Silhouette Cameo kun je ook flexfolie snijden. Dat is de folie die gebruikt wordt om op kleding te strijken of te persen. Ik schreef al eens eerder kort over flexfolie. Ik zal later nog eens een uitgebreid artikel over dit onderwerp schrijven. 

Mijn hobbykamer.

Ik wilde de pers graag op de ladekast hebben alleen kon dat niet op de plek waar deze eerder stond. Dus heb ik alles weer veranderd. De smalle witte ladekast die ik zelf opgeknapt heb, heeft plaats gemaakt voor het dressoir. Inmiddels zit deze bijna helemaal gevuld met mijn knutselmaterialen....je kan tenslotte nooit genoeg hebben ;) ! De smalle kast heb ik verkocht.

Mijn creaties.

Er zijn de afgelopen tijd weer een aantal baby's geboren en daar ben ik ook voor aan de slag geweest. Ik kan dat alleen nog niet laten zien omdat ik het nog niet gegeven heb. Ik heb een aantal verschillende dingen geprobeerd. Ik ben van plan om het ook via dit blog en de Facebook pagina van Cosy by Cindy te gaan verkopen en het leuke is dat ik de eerste bestellingen binnen heb! Ik ben voor ons nichtje en neefjes ook wat aan het maken. Eind januari zijn we in Nederland en dan ga ik dat aan ze geven. Het shirt wat ik wel al kan laten zien is het verjaardagsshirt voor Brandon die in februari 1 wordt. 

Ik heb nog zoveel leuke ideeën! Ik zal mij de komende tijd niet vervelen. Naast de kleding, ben ik ook begonnen om tassen te maken. Ik heb hier al veel leuke reacties op gekregen bij de winactie op Facebook en Instagram. 


Ik heb ze inmiddels ook in het zwart/wit gemaakt. 
Die zijn ook erg leuk geworden.
Wil je iets bestellen of meer informatie? 
Stuur een mailtje via het contactformulier of naar cosybycindy@gmail.com 

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥6 opmerkingen :

 1. Wat een superleuk ding zeg!
  Mooie ontwerpen heb je al gemaakt.
  Ben zeer benieuwd naar je andere plannen en ontwerp ideeen.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk, Cindy! Ik zou ook wel zo`n ding willen. Wat een leuke dingen kun je hiermee maken. Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje die pers! Ik heb een saaie gele (geen zwenkarm), maar bevalt ook heel goed hoor. Ik heb me toch ook nog nooit aan de oven gebrand haha *afkloppen*. PS ik heb ook een nieuwe blog en ga nu zeker vaker bloggen. Www.boertiek.nl kom je ook kijken? Die tasjes van je zijn ook erg leuk ontworpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me echt iets handig
  Spijtig dat het zo'n groot, onhandig ding is en toch nog wel iets kost, ik heb helaas geen plek voor zo'n mooie hobbyruimte :-)
  Leuke blog! Ik ga je dus ook volgen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is echt super handig maar idd wel een groot geval. Gelukkig heb ik er plaats voor (gemaakt).

   Verwijderen
 5. Hai Cindy, leuke dingen maak je! Ik zit er ook over te denken om dezelfde pers te kopen. Ben je nog steeds tevreden? Hoor het graag! Gr Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs