Daphne Mail

zaterdag 23 januari 2016

Een tijdje geleden kocht ik, voor een mooi prijsje, een stapel Daphne's Diary via internet. Een leuk tijdschrift maar een beetje prijzig naar mijn mening. Nadat ik ze doorgebladerd / gelezen had, kon ik ze voor het snailen gebruiken.


Van de bladzijden kun je leuke enveloppen en zakjes maken en er zitten heel veel leuke plaatjes in om mee te knutselen. Bij elke uitgave zitten er een aantal knipplaatjes, stickers of labels bij. De stapel die ik gekocht had, was nog helemaal compleet.


Daphne's Diary Tikkertje.

In de snailmailgroep, bij het onderdeel tikkertje (je maakt iets in wens van de ander en mag dan zelf ook een thema of kleur wensen, vervolgens tikt iemand jou en maakt iets a.d.h.v. jouw wens etc.), was het thema Daphne's Diary gevraagd. Ik heb diegene getikt en maakte voor haar de volgende post. 
 De voorkant.
 Ik plakte, door middel van washitape, twee lege kraft-kaarten aan elkaar. 
 Ik stelde een eigen Daphne's Diary samen. 
Hier zie je twee 'goodies' die ik erbij gedaan heb. Stickertjes en een klein boekje. 

♥ ♥ ♥

Uitwisseling Daphne Mail.

Greetje vroeg in de snailmail-groep of er iemand een snail wilde uitwisselen met het thema: Daphne's Diary. Ik vond het leuk om het tikkertje te maken en wilde ook wel eens iets met dit thema ontvangen dus spraken we af om elkaar een snailmail met dit thema te sturen. Dit keer maakte ik dus niet alleen een snail maar kreeg ik ook een prachtige snail terug. Ik zal je eerst laten zien wat ik gemaakt heb. 

 De voorkant.

Dit leuke bolletjes touw, kocht ik laatst in de uitverkoop.
Ik gebruikte hem ook voor de Daphne Snail. 
Weer heel anders dan de vorige. De leuke kaart (rechts) is van Claire & Eef.
Die heb ik er onbeschreven bij gedaan, zodat Greetje die weer kan gebruiken.

♥ ♥ ♥

Dan is het nu tijd om de post te laten zien die ik in de brievenbus vond. Ik kreeg een hele grote snail, op A-4 formaat. Op deze onderstaande foto zie je dat maar hij is echt heel groot! Misschien had ik er even een pen naast moeten leggen.

De voorkant. 

De binnenkant.
Deze leuke spulletjes kwamen uit de zakjes!

Als je nog opzoek bent naar een leuk snailmail thema dan raad ik deze zeker aan. Soms lees ik op Facebook dat mensen het zonde vinden om erin te knippen maar als je dan dit resultaat ziet is dat toch niet zo erg?

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥


5 opmerkingen :

 1. Wat een fijn blad is dat he? Ik probeer ze ook meestal tweedehands te krijgen en na het lezen lekker knippen! Wat een superleuk idee om dit als thema voor een snail mail te gebruiken. Jullie hebben allebei heel erg je best gedaan, leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend leuk, ik maak er meestal schriften van, maar kaarten zijn ook echt heel erg leuk. Bedankt voor de tip! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd fijn om voor een leuk prijsje dit soort bladen over te nemen.
  Je hebt mooie kaarten gemaakt en wat je gekregen hebt is ook heel erg mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ook ik heb ze hier (in belgie)vanaf nummer 1liggen,onaangeroerd.de laatste paar,stuk of 3gaf ik aan mn shoonma on eens in te bladeren omdat ik mn stapel groot genoeg is want ik heb zoveel abonnees van verschillende mooie tijdschriften,eiglijk doe ik er niks mee na gelezen te hebben,gewoon mooi op een stapel...voor misschien ooit ???eens te herlezen ,ken je dat..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het blad ook wel eens gekocht, erg leuk altijd vind ik!
  Je snailmails zien er errug mooi uit.
  Mooi hoe je iedere keer een soort 'boekjes' maakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs