Over mij


Hallo
Leuk dat je hier bent!Ik ben Cindy, 31 jaar en woon sinds Juli 2014 in München. Ik woon daar samen met mijn vriend Menno. In Nederland heb ik als basisschoollerares gewerkt en dat vond ik altijd erg leuk. Al sinds mijn kindertijd knutsel ik graag. Toen ik op mezelf ging wonen, is mijn liefde voor inrichten en decoreren daarbij gekomen. Ik houd van een fijne en warme sfeer in huis. Daarnaast vind ik het ook leuk om zelf dingen te maken. Ik wil mijn creativiteit graag met jullie delen d.m.v. dit blog en hoop jullie te inspireren. Verder houd ik ook van koken, sporten, reizen, dieren en lezen. Ik gebruik vaak bij mijn creatieve activiteiten de Silhouette Cameo.


Meer over mij en het leven in München kun je lezen in mijn PERSOONLIJKE BLOGS.

♥ ♥ ♥

Inmiddels ben ik bezig met een nieuwe website: Liefs van Cindy en zal ik op dit blog alleen nog bloggen over de Silhouette Cameo. Ik krijg veel berichten met vragen en leuke reacties en wil mijn kennis graag verder met jullie delen. Ik hoop de komende tijd dan dit blog ook weer verder aan te vullen met nieuwe berichten. 

♥ ♥ ♥

Een berichtje vind ik altijd leuk! En ideeën opdoen mag, maar gebruik je eigen creativiteit en mijn ontwerpen niet klakkeloos na! Ook mijn afbeeldingen en teksten mogen niet zonder toestemming gebruikt worden.
Veel liefs
   

5 opmerkingen :

 1. Hoi Cindy, wat verras je me met je blog, je bent niet iemand van veel woorden (tot nu toe hihi). Wat ontzettend leuk dit! Enne... We bestellen gewoon bij jou het kraamcadeau voor Rheate 😀

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja we hebben elkaar niet echt gesproken idd! Maar ik maak graag een kraamcadeautje voor Rheate hoor!

   Verwijderen
 2. Schitterend blog, heel duidelijke uitleg,Proficiat!!!!
  DANKU...DANKU..Danku.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zojuist een aantal van je artikelen gelezen, superleuke blog heb je! Keep up the Good Work!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo. Ik zou je graag een berichtje willen sturen maar contactpagina werkt niet. Kun je hier even naar kijken?
  Gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs