Gastbloggers gezocht

woensdag 20 april 2016

Ik zoek enthousiaste en creatieve gastbloggers die het leuk vinden om af en toe een artikel voor de rubriek wooninspiratie of DIY willen schrijven. Ook zoek ik bloggers die het leuk vinden om mijn blog en/of producten willen reviewen. Lijkt je dat wat? Lees dan gauw verder. 


Gastbloggers.

Om gastblogger te worden hoef je niet zelf een blog een te hebben. Heb je die wel, dan mag je natuurlijk een link naar jouw blog erin verwerken. Ik heb een aantal richtlijnen maar verder ben je vrij om je eigen onderwerpen en teksten te kiezen.
♥ het moet passen in de rubriek wooninspiratie of DIY
♥ de DIY procjecten moeten bij mijn blog passen.
    Denk aan: woondecoratie, inpakken en verpakken of post
♥ de foto's bij de tekst moeten duidelijk en scherp zijn (en van jezelf, of met toestemming)
♥ je mag een onderwerp van je eigen blog gebruiken maar dan met een nieuwe tekst erbij
♥ minimaal 1 blog per twee maanden aanleveren, meer mag altijd

Samenwerken.

Ik zoek enthousiaste bloggers die zin hebben in een samenwerking. Dat kan eenmalig zijn of een samenwerking op langere termijn. Dit kan van alles zijn. Een algemeen artikel over mijn blog schrijven en ik over die van jou. Blogartikelen promoten of een review schrijven over een product uit mijn shop is ook een mogelijkheid. Natuurlijk is de Social Media hierbij van belang. 

Welke producten dit dan zijn? Dit wordt in overleg bepaald. Het moet natuurlijk wel bij jouw blog of Instagramfeed passen en iets toevoegen. Ben je een mamablogger, dan is een kledingstuk leuk en als je een shopblog hebt, heb je meer aan een tas. Het product mag je houden, in ruil voor een review op je blog en/of social media. 

Wil je meer info of zie je een samenwerking wel zitten?
Mail dan naar cosybycindy@gmail.com of vul het contactformulier in. 

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥ 
5 opmerkingen :

 1. Hmm wat een leuk idee!
  Ik zal er eens over nadenken.
  Ik denk dat gastblogger worden niet handig is, aangezien ik vaak al te weinig tijd heb voor mijn eigen blog. Maar wie weet kan ik een mooi product van jou reviewen?
  Ik laat het je weten.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Herkenbaar probleem ;) Ik hoor wel als je een product wilt reviewen.
   liefs

   Verwijderen
 2. Super leuk idee !! :)
  Ook ik ga hier morgen is over na denken.
  Ik ben in ieder geval enthousiast :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ten eerste wat heb je een super mooie blog! Ik ben fan van je lay-out :) Ik weet niet of ik gastblogger kan zijn, want ben momenteel druk met werk (nieuwe baan) en daarbij moet ik eerst een aantal artikelen voor mijn eigen blog vooruit werken. Het lijkt me wel leuk om een keer samen te werken met jou! Je mag me daarvoor altijd mailen. Liefs, Carolien

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs