DIY Lampen

zondag 10 april 2016

Omdat het woonmaand is bij Cosy by Cindy deel ik vandaag een aantal leuke lampen die je zelf kunt maken. Een daarvan is deze coole lamp! Die wil ik zeker zelf ook nog gaan maken maar ik moet eerst ergens tijd zien te vinden. Hebben jullie dat ook? Genoeg leuke ideeën maar zo weinig tijd?

Foto: vtwonen
De omschrijving van deze leuke lamp kun je vinden op de website van vtwonen. Oke deze maak je niet een twee drie maar met de goede omschrijving is het zeker wel te doen. Ik ga mij er in ieder geval nog eens aan wagen. 

Een makkelijker project is dit bedlampje. Deze komt van de website Showhome.nl. Ook een hele leuke interieurwebsite! Hier vind je heel veel leuke binnenkijkers, shopinspiratie en zelfmaak projecten. Beide lampen heb ik daar gevonden.
Foto: Showhome

Foto: Showhome

Een hele simpele lamp maak je van een plankenhouder. Daar zit namelijk een handig gaatje in waardoor je heel makkelijk het snoer heen kunt halen. 
Heb jij wel eens zelf een lamp gemaakt? 

♥ veel liefs en creatieve lichtgroetjes ♥


2 opmerkingen :

  1. Een lamp volledig zelf gemaakt nog niet maar wel lampenkappen gemaakt van een groot blik.Hier te bekijken: http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2015/03/waar-blijft-de-tijd.html

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs