Gastblogger Marlou stelt zich voor

zaterdag 30 april 2016

Mag ik je voorstellen aan Marlou? Zij wordt de nieuwe gastblogger van Cosy by Cindy.
Vandaag stelt zij zich voor en vertelt wat haar plannen zijn.


Dit ben ik!


Hoi! Mijn naam is Marlou en ik ben de nieuwe gastblogger van Cosy by Cindy. Ik ben 24 jaar en ben sinds juli 2015 getrouwd met mijn grote liefde Niels. Samen met onze hond Puk en kat Jip, wonen wij in Standaarbuiten (Noord-Brabant). Ik werk in de gehandicaptenzorg en doe dit werk met veel plezier.
Dit vind ik leuk.

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Een van mijn favoriete hobby's is het maken en versturen van snailmail. Ook ben ik gek op het zelf maken van cadeautjes en decoraties voor in huis. 
Naast creatief bezig zijn, houd ik ook van lezen, koken en bakken. 
Doordat ik voornamelijk vroeg, laat of in het weekend werk, ben ik veel vrij als mijn man aan het werk is. Hierdoor heb ik lekker veel tijd om aan mijn hobby's te besteden. 


Dit kun je van mij verwachten.

Ik heb het geluk dat ik een mooie hobbykamer heb, zodat ik alles bij de heb en mijn spullen kan laten liggen als ik aan een project bezig ben. Het likt mij heel leuk gastblogger te worden. Ik heb wel eens gedacht aan een blog voor mezelf, maar daar gaat mij teveel tijd inzitten. Dit is voor mij de perfecte oplossing. De blogs die ik zal schrijven, zullen vooral over post en DIY's gaan. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen beleven aan mijn blogs. 
Als je nog vragen hebt, stel ze dan gerust. Ik heb ook Instagram, daar ben ik te vinden onder @loutje_91


Veel liefs
♥ 
Marlou

6 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs