Mix and match ♥ armbandjes + winactie

maandag 1 augustus 2016

Vandaag staat er weer een gastblog online van Marlou. Dit keer heeft ze leuke armbandjes gemaakt voor de zomer. Eén van de musthaves van deze zomer zijn de mix and match armbandjes. In dit artikel laat Marlou zien hoe je makkelijk en snel deze eyecatchers maakt.

En nog leuker! Ze geeft een setje weg, dus lees gauw verder!

Benodigdheden.

♥ kraaltjes in verschillende kleuren en vormen
♥ sieradenelastiek
♥ een kniptangetje of schaartje
♥ een liniaal of meetlint



Shoptip: De Hema verkoopt verpakkingen met ongeveer 250 gekleurde kraaltjes voor €2,00. Erg handig als sieraden maken verder niet je hobby is. Ook kun je via verschillende online shops kraaltjes bestellen. 

Aan de slag.

Ik begin altijd met het uitzoeken van de kleuren en de samenstellingen die ik wil gebruiken. Omdat ik zelf niet graag rijg vanuit een bakje, maak ik gebruik van een sieradenbord. Dit is ook handig om een beeld te krijgen van het eindresultaat. Als het dan toch niet mooi is bij elkaar, kun je het nog makkelijk veranderen. 


Voor het maken van deze armbandjes, maak ik gebruik van 6 mm kraaltjes. Per armbandje gebruik ik 32 kraaltjes en één roosje. Als alles klaar ligt, knip ik een stuk elastiek van ongeveer 30 cm. Let op dat je genoeg elastiek afknipt! Je hemt namelijk nog genoeg ruimte nodig om een knoopje te leggen als je klaar bent. 


Aan één van de uiteindes van het elastiek les ik een knoopje om een kraaltje heen. Zo kan je rijgen zonder dat je kraaltjes van je elastiek vallen. Als alle kraaltjes aan het elastiek zitten, haal ik het begin kraaltje weer los en maak ik de uiteindes aan elkaar vast door middel van 5 knoopjes, zodat het stevig vast zit. 

Je kunt deze armbandjes natuurlijk in elke kleur en samenstelling maken die jij mooi vindt. Ze zijn onderling te combineren, maar ook los te dragen. Op deze manier kun je snel voor elk outfit een bijpassend armbandje maken. 


Winnen.

Ik geef dit fleurige setje armbandjes weg. Meedoen is heel simpel! Laat een berichtje achter onder dit artikel en 10 augustus kies ik de winnaar. Je kunt ook anoniem (zonder account) een berichtje achterlaten, zet dan wel even je naam erbij. 

Bedankt voor alle leuke reacties op mijn vorige blogartikel en tot de volgende keer.

Veel Liefs ♥ Marlou 

7 opmerkingen :

  1. Wat voor leuke armbandjes.....echt leuk voor de zomer...
    Veel liefs Jen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk, Milou! Ik doe graag mee met deze leuke give-away! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk idee!
    Mooie en vrolijke armbandjes :)

    Ik doe graag mee met deze " win" actie :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Jantina,

      Kun je Cindy een berichtje met je adres gegevens sturen?

      Groetjes Marlou

      Verwijderen
  4. El Yucateco Hot Sauce Case - Mapyro
    Shop El Yucateco 안동 출장마사지 Hot 공주 출장안마 Sauce Case - compare prices, see 정읍 출장마사지 product info & reviews, add to shopping list, 경상북도 출장샵 or find in store. 태백 출장마사지

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs