Toffe houten stempels en DIY Tips

zaterdag 14 mei 2016

Vandaag heb ik een leuke shoptip voor je. Ik had ze al in de Snailmailgroep en op Instagram voorbij zien komen, de nieuwe stempels van Action. Toen ik vorige maand in Nederland was heb ik ze ook (bijna allemaal) gekocht. Ze zijn zo leuk en dat voor een klein prijsje!

Ze zijn er in verschillende maten en kosten maar €0,95 cent. Ze zijn per één, twee, drie, vier of zes verpakt. Kun je toch niet laten liggen?

Ik gebruik ze zelf veel bij het maken van post. Ik versier er onder andere enveloppen en zakjes mee en gebruik ze ook om zelf labeltjes mee te maken. Als je ze inkleurt heb je ook een heel leuk effect. 


Op Instagram kwam ik ook al heel veel leuke dingen tegen waaronder deze leuke kaart van @lievigheidje


Foto's: A Crea Life

Marion van het blog A Crea Life ging ook aan de slag met deze stempels en maakte ook twee toffe kaarten. Hoe ze dit deed kun je op haar blog lezen. Als je op de link klikt, kom je direct op deze pagina terecht. Ik ontdekte haar blog niet zo lang geleden en meteen toegevoegd om te volgen. Weer een leuk blog vol (snailmail)inspiratie. 

Bestempel textiel.

Gebruik speciale textielinkt en bestempel een tas of kussen. Op het blog van Le jardin de Juliette vind je meer uitleg. Ook lees je daar hoe je makkelijk zelf stempels van foam en een houten blokje kunt maken. 


♥ veel liefs en creatieve stempelsgroetjes ♥2 opmerkingen :

 1. Wat een leuke stempels!
  Vind vooral die met de cactussen zo leuk
  Fijn weekend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He die stempels vind ik erg leuk.....
  Groetjes Jen

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs