Shop tip ♥ verrassingsbox van Special Airmail

woensdag 18 mei 2016

Zoals jullie weten stuur ik graag leuke post. Ook mijn bestellingen pak ik leuk in en voorzie ik van een kaartje, label of een sticker. Er zijn tal van leuke webshops te vinden waar je leuke stationary kunt kopen. Vorige maand bestelde ik bij Special Airmail een surprisebox die vol zat met leuks!


Op de website van Special Airmail vind je de surpiseboxen. Ik had eerst gekeken wat Britt allemaal verkoopt. Ik vond eigenlijk alles wel leuk dus durfde ik het wel aan om de surprisebox te bestellen. Ik heb gekozen voor de Large Box. 


Het was een feestje om uit te pakken en een echte verrassing omdat ik niet wist wat ik zou krijgen. Gelukkig pakte het goed uit en was ik erg blij met wat ik kreeg. Er zaten grote poster is, cadeauzakjes in verschillende maten en printjes, stickers, kaarten groot en klein, confetti, masking tape, klemmetjes, en een weekplanner. Hier kan ik de bestellingen, swaps en cadeautjes weer leuk mee inpakken. Twee posters hebben al een leuk plekje in huis gekregen. Eentje heb ik bij mijn bureau opgehangen met twee stukjes tape en ook de weekplanner is daar beland. Een andere poster heb ik een lijst gedaan en een plek in de buffetkast gegeven.
Als jij van kaartjes en inpakken houdt en van de kleuren zwart en wit, dan raad ik deze verrassingsbox zeker aan. Hoef je ook niet na te denken wat je zal bestellen en is het extra leuk als het bezorgd wordt.

En dan nog iets leuks! Uit alle happycustommer foto's die onder de tag #specialairmail gepost worden, kiest Britt elke maand iemand uit die ze nog een cadeautje opstuurt en raad eens.....ik was de gelukkige! Jeee! Hier zie je wat ik voor leuks opgestuurd kreeg en natuurlijk postte ik de foto weer op IG.


♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥5 opmerkingen :

 1. waw,wat leuk!wil ik ook wel,even nakijken of dit naar Belgie ook kan,?
  groetjes debora

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe leuk zeg zo'n gevulde verrassingsbox!En ik ben ook fan van zwart wit combinatie's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spulletjes allemaal!
  En tof zeg dat je ook nog het andere setje gewonnen hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Omg Cindy wat doe je me aan!!! Ik vind dit soort sites geweldig maar zeer verslavend haha en deze ziet er weer echt geweldig uit :( hahah ga zeker eens wat bestellen binnenkort ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs