Het was weer swaptijd

zondag 8 mei 2016

Het voorjaar is weer aangebroken dus dat betekent ook weer een nieuwe editie van de Instaswap. Inmiddels zijn de pakketjes verstuurd en ook heb ik weer iets leuks mogen ontvangen. Helaas trof ik het dit jaar niet met mijn swapmaatje. Dat vond ik erg jammer. Toch is het mij wel gelukt om iets leuks te maken. En ja hoe kon het ook anders...met de kleuren mint natuurlijk!

Swapmaatje.

Zoals ik al zei, trof ik het niet met mijn swapmaatje. Ze heeft een selfiesfeed waar ik niet uit op kon maken wat ze leuk vindt. Nadat een andere Instragrammer om een moodboard of info had gevraagd en hier niet op gereageerd werd, heb ik zelf maar wat verzonnen. Jammer is dat want zo weet je niet echt of het in de smaak zal vallen. En toen het ontvangen was, werd er ook nog eens geen foto van geplaatst! Stom! Een privé bericht moeten sturen om te vragen of het goed was aangekomen en toen kreeg ik een bedankje en daar moest ik het mee doen. Erg jammer dit soort mensen. 


Doordat er niet gereageerd werd op de vraag wat haar interesses zijn, had ik al besloten om niet groots uit te pakken. Dan had ze het mij maar niet zo moeilijk moeten maken.  En achteraf ben ik daar heel blij om want ze heeft niet eens de moeite gedaan om een foto te posten op IG. Alles werd in een brievenbusdoosje verstuurd. Jammer dat het niet naar een leuker maatje ging. 
Gelukkig kreeg ik een heel leuk pakketje terug van @mikodesign. Dat maakt deze editie toch weer goed. 

Die chocola was echt heel lekker. Vooral de witte met speculaassmaak! Wat een goede combinatie is dat zeg. Nog nooit eerder gehad. Erika heeft haar liefde voor Parijs in de swap verwerkt, erg leuk! 
Een leuke swap die goed bij mij past. Thanks daarvoor! 

Ik heb al vaker meegedaan aan swaps en wil je daar meer over lezen klik dan *HIER*

En wil je meer inpakideeën opdoen. Kijk dan op mijn Pinterest pagina, daar vind je een bord inpakken


♥ veel liefs en creatieve inpakgroetjes ♥


5 opmerkingen :

 1. Oh dat is altijd zo jammer he dat je swapmaatje niet of nauwelijks reageert...
  Of als je zelf minder leuke dingen ontvangt nadat je zelf wel heel erg je best hebt gedaan.
  Ik denk dat je dit soort dingen steeds vaker zult zien. Omdat het nu zo groots wordt helaas.
  Gelukkig kreeg jij wel iets leuks terug.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je swapmaatje nauwelijks informatie gaf of reageerde.Om die reden ben ik gestopt met swappen,heb ook enkele tegenvallers gehad.Maar je hebt er wel iets moois van gemaakt ;) en gekregen ook,hé!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige swappakjes!! Jammer dat je er enkel een flauw bedankje voor krijgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige swappakjes!! Jammer dat je er enkel een flauw bedankje voor krijgt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt zo balen. Deze keer heb ik niet mee gedaan, omdat ik het echt wel een werk vind en wat jij ook zegt, het is soms zo moeilijk. :( Jij hebt er in ieder geval wat leuks van gemaakt en voor terug gekregen. Jammer dat diegene die jou swap kreeg niet enthousiast was, eigenlijk zouden deze mensen niet meer mee mogen doen, maar goed, dat is niet aan mij. Nogmaals je hebt er echt iets moois van gemaakt. :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs