PinSpiratie ♥ hartjes en leuke diy

zaterdag 13 februari 2016

Morgen is het Valentijnsdag en heb daarom vandaag een blogje met hartjes inspiratie. Ik heb wat leuke afbeeldingen en zelfmakers bij elkaar gezocht op Pinterest. Doe jij morgen iets speciaals? 
Wij doen er niet aan mee, je kunt iedere dag toch iemand verrassen? 


Ik schreef vorig jaar rond Valentijn ook een artikel over hartjes en maakte toen ook wat kleine dingetjes voor Valentijn. In huis vind je nog steeds een groot aantal hartjes, ik ben er nog steeds niet op uitgekeken. Heb jij dat ook met iets?

Verie van het leuke blog: vvestywo heeft zelf dit hartje met gipskruit gemaakt. Deze staat bij mij nog op mijn to-do list. Ik vind hem zo leuk! Op haar blog kun je lezen hoe ze dit gemaakt heeft.

Een andere leuke zelfmaker die ook nog steeds op mijn lijstje staat is dit leuke hart met lichtjes.
Op het blog van Elske Leenstra kun je de omschrijving van deze DIY vinden. Zij heeft hem gemaakt van canvas, ik ga hem zelf van hout maken. Op haar blog kun je ook leuke printables vinden die je gratis kunt printen, waaronder deze. Ze heeft ook een shop waar je leuke kaarten en posters kunt bestellen. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen als je haar blog nog niet kent. Ik wens jullie een fijn weekend en wie weet word jij morgen nog verrast. 

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥

2 opmerkingen :

 1. Hai Cindy !!!!
  wij doen ook niks speciaal hoor ..maar het is wel leuk om
  je huis een beetje in sfeer te maken ...
  een fijne dag morgen ...groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief, Cindy dat je mij genoemd hebt in je blogpost. :) Leuke DIY`s, toevallig zat ik vorige week te denken om het hart van gipskruid weer te gaan maken. ;)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs