Februari in foto's

maandag 29 februari 2016

Een dagje extra deze maand, dat komt mooi uit want dan kan ik de afgelopen maand nog even met jullie delen. Mijn blog schoot er deze maand een beetje bij in. Ik had het druk met visite en op visite gaan en daarnaast heb ik ook veel leuke dingen (op bestelling) mogen maken. Leuk druk dus! Natuurlijk verstuurde ik deze maand ook weer wat leuke post en vond ik ook leuke post in de brievenbus. Ook ga ik nog twee keer per week een dag naar therapie. Mijn herseninfarct is nu 4 maanden geleden en ik heb deze maand weer goede stappen gemaakt. Als je meer over dit alles wilt weten, lees dan gauw verder!Winter en het voorjaar.

Ik haalde deze maand het voorjaar in huis. Ik verruilde de blauwe accessoires voor roze en haalde tulpen en bollen hyacinten en blauwe druifjes in huis. Natuurlijk komt hier nog een blogje over. Het weer was erg wisselend. Afgelopen maandag was het 17 graden en kon de zomerjas weer aan en woensdag en donderdag sneeuwde het weer. Dus in huis is het al voorjaar maar buiten is de winter nog niet klaar. Van mij mag in ieder geval het voorjaar wel komen en bij velen van jullie waarschijnlijk ook. 

Bestellingen.

Ik heb de afgelopen maand weer een hoop mensen blij mogen maken met een handgemaakt cadeau van Cosy by Cindy, Ik doe het nu nog onofficieel en op kleine schaal maar ben wel aan het nadenken en uitzoeken hoe ik dit verder ga aanpakken. De kraamcadeautjes waren ook deze maand weer populair. 
Als het kan gebruik ik het geboortekaartje en verwerk ik die in het kraamcadeau. Dat maakt niet uit wat ik maak, ik probeer altijd hetzelfde lettertype te gebruiken en ook de afbeeldingen als dat kan. 

Ook de stapeltorens zijn daardoor allemaal anders. Bij de stapeltoren voor Roan heb ik de afbeeldingen gebruikt en het geboortekaartje van Eise had veel sterren op de kaart en deze heb ik op de stapeltoren ook gebruikt. Deze zijn de laatste tijd veel besteld.
Een leuk cadeautje wordt natuurlijk ook leuk ingepakt.
Ik heb deze zakjes zelf versierd met vinyl.

Nieuwe ontwerpen.

Naast het maken van bestellingen ben ik ook bezig met het uitwerken van nieuwe ideeën,
Zo heb ik de afgelopen maand ook speelgoedzakken gemaakt. Ik heb een paar algemene ontwerpen gemaakt en een aantal die gepersonaliseerd kunnen worden.  In de shop kun je de andere voorbeelden ook zien en kun je lezen hoe je ze kunt bestellen. 
Fly to the moon and dance with te stars is mijn nieuwste ontwerp. Deze heb ik zelf ontwerpen. 
Ik heb twee rompertjes bedrukt hiermee en ook een grote speelgoedzak. Je ziet overal de tekst: I love you to the moon and back. Ik vind dat erg leuk maar zie dat overal dus heb ik gekozen voor deze tekst. 


Ik ben ook aan de slag gegaan met naambordjes. Deze zijn al te vinden op de Facebook Pagina van Cosy by Cindy. Binnenkort zal ik ze ook toevoegen in shop op mijn blog. Ik maakte ze al van hout maar heb nu ook plexiglas toegevoegd. Toevallig maakte ik deze maand twee naambordjes voor twee Wouters. 
Ook in maart zal ik weer verdergaan met het uitwerken van nieuwe ideeën. Ik heb 

Herseninfarct - stand van zaken.

Het was zaterdag alweer 4 maanden geleden dat ik een herseninfarct kreeg. In de rubriek: persoonlijk kun je daar meer over vinden als je dit gemist hebt. In januari ben ik verder gegaan met ambulante revalidatie en dat houdt in dat ik twee keer per week (woensdag en vrijdag) naar therapie ga. Dit is in de neurologische dagkliniek van het ziekenhuis. Twee weken geleden merkte ik ineens weer een duidelijke vooruitgang. Hiervoor had ik lang het idee dat ik stil stond. Ik merkte dat ik tijdens het praten in het Duits, weer ruimte had om ondertussen over de grammatica na te denken. Ook het uitrekenen van dingen ging weer vlotter. Alsof er in één keer een knop omging en ik weer meer ruimte had. Ik heb dit ook besproken met de therapeuten en afgelopen vrijdag ben ik bij de 'braintraining' weer getest om te kijken of daar de vooruitgang ook te merken was. En ja! Alles ging zoveel beter! 
Dat geeft weer positieve energie want hier doe ik het tenslotte allemaal voor. Op sommige onderdelen scoorde ik zelfs bovengemiddeld. Ik kon eerder maar drie getallen onthouden en nu kan ik tijdens het luisteren naar nieuwe getallen, ondertussen de andere herhalen. Dit was onmogelijk waardoor ik er meer niet kon onthouden. Nu lukt het weer om er 6 te onthouden. 
Bij het na vertellen van een simpel verhaal bakte ik er weinig van maar ook dat kan ik weer en bij het oplezen van 10 woorden kon ik er maar 4 onthouden en nu 9! Dat voelt echt zo goed! Ik heb mij af en toe behoorlijk 'dom' gevoeld. Je weet dat je er niks aan kunt doen maar het is zo stom als je sommige (simpele) dingen gewoon niet kunt. 
Mijn concentratie en reactievermogen zijn ook weer veel beter en mag straks dus ook weer autorijden. Moet hier nog groen licht voor krijgen maar deze test wordt daarvoor gebruikt en die was goed. 

Op dit moment ben ik nog hard bezig met het trainen van mijn evenwicht. Dit is nog steeds niet helemaal in orde. Dit gebied is het zwaarste getroffen en zal ook nog wel even nodig hebben. Ik heb wel weer op de ski's gestaan en dat ging best aardig. Ik had natuurlijk wel last van mijn evenwicht en op een gegeven moment ook van het krachtverlies aan mijn linkerkant. Maar ik had dit in november echt niet gekund dus ook daar gaan we de goede kant op. Verder heb ik nog ergotherapie om de kracht en fijne motoriek in mijn linkerarm en hand te verbeteren. Ik merk alleen tijdens deze therapie dat het nog niet helemaal in orde is maar thuis merk ik er eigenlijk niets van. 

Ik voel mij geestelijk goed en krijg steeds meer energie. Ik ben op dit moment een blij mens! 11 maart is mijn laatste therapie dag en zal ik in ieder geval nog verder gaan met fysiotherapie. Eind maart heb ik weer een voortgangsgesprek met mijn neuroloog.

Post.

Ik deed mee aan een postronde en verstuurde de post die je op de foto rechtsboven ziet. Op de foto linksonder kun je zien wat ik ontvangen heb. Ik laat hier binnenkort nog meer van zien. 
Op de eerste foto zie je happy mail wat ik gemaakt heb. Daar schreef ik afgelopen maand een artikel over. Wil je dat teruglezen? Klik dan op de link. Ik maakte ook post met het thema rust en ontspanning. Rara op welke foto zie je dat? Hier komt later ook nog meer over. 

Dit was mijn maand. Ik ben benieuwd hoe die van jullie was.
Ik hoop dat ik aankomende maand weer wat meer tijd heb om wat leuke diy-projecten uit te werken en dat het gauw lente wordt! Daar heb ik ook al heel veel zin in! Kom maar op met dat lekkere weer.


♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥6 opmerkingen :

 1. Fijn dat het zoveel beter met je gaat!!Toffe dingen gemaakt,die torentjes zijn heel tof,nog nooit gezien.Je bent toch ijverig bezig vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo wat een volle blogpost,
  met mooie dingen gemaakt en veeeel mensbe blij gemaakt met jou peresonelijk gemaakt
  cadeautje!
  Fijn dat het weer zo goed mag gaan,vind het knap dat je dan ook deze dingen allemaal er nog bij kan maken,en ook het bloggen dat kost toch veel energie!
  Het beste met alles! groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bloggen geeft ook energie! Deze dingen zorgen ervoor dat ik mij niet verveel, aangezien ik toch heel veel thuis zit. Bedankt voor je berichtje weer.

   Verwijderen
 3. Leuk om weer te lezen wat je allemaal hebt meegemaakt de afgelopen maand!
  Fijne dingen en wat tof die speelgoed zakken met bijpassende romers! Echt een mooi cadeautje.
  En wat fijn dat het weer een stuk beter met je gaat, ben blij voor je :)

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs