Blije neefjes en nichtjes

woensdag 10 februari 2016

Het was fijn om weer in Nederland te zijn en alle vrienden en familie weer te zien. Naast de kraamcadeautjes en bestellingen die meegingen, heb ik ook kleding bedrukt voor de neefjes en ons nichtje (we hebben maar één nichtje).


De koffer ging in ieder geval goed gevuld mee. Nadat alles was uitgedeeld, had ik weer plaats om te shoppen. Naast de creatieve inkopen gingen er ook weer Nederlandse levensmiddelen mee terug. Er zijn namelijk een aantal Nederlandse producten die ik mis. Wil je hier meer over lezen? Klik dan op de link.


Ik begin met ons lieve nichtje Anouk. Voor haar heb ik een roze shirt bedrukt met een elfje en sterretjes. Ik heb de sterren met glitterflex gebruikt. Achterop heb ik haar naam gedrukt en hiervoor ook glitterflex gebruikt. Beide bestanden komen uit de Silhouette store. Ze is een echt model zo op de foto die ik doorgestuurd kreeg!

De neefjes zijn allemaal gek op voetbal en voor Jayden (5) maakte ik een vest met Ajax erop. Hij was super enthousiast toen hij het zag en riep: "ik zit op Ajax!"
Voor Tim heb ik ook het Ajax logo gebruikt en achterop zijn naam en een voetballer gedrukt. Koen kreeg een shirt met een voetbal erop en zijn naam.

Voor Dex heb ik een trui bedrukt met mister Dex.
Deze opdruk heb ik zelf ontworpen. 
En wat vinden jullie van de coole foto van dit heerlijke ventje?
Mister Bram heeft ook zo'n leuk shirt gekregen. 

Brandon kreeg een verjaardagsshirt want die is deze maand jarig. Deze is al eerder voorbij gekomen. Voor Luuk maakte ik een shirt met een graafmachine (bestand uit de Store). Hij is gek op bouw- en graafauto's. Aangezien ik toch met namen bezig was, heb ik hier ook maar een naam bijgezet. 

En als laatste de twee cadeautjes voor Mats. 
Ook deze bestanden komen uit de Silhouette Store. 

Mijn Cameo heeft overuren gedraaid zoals jullie kunnen zien en ook mijn nieuwe pers is al goed gebruikt. Altijd handig zo'n creatieve tante ;).

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥

4 opmerkingen :

 1. Ontzettend leuk, Cindy! Je nichtje en neefjes zijn maar verwend met jou als tante! Geniet ervan..

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal even mooi gemaakt!Wie wil er nu zo geen creatieve tante zeg ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke cadeautjes allemaal!
  Je neefjes en nichtjes boffen maar met zo'n tante ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs