Snapshots juli

zaterdag 1 augustus 2015

Deze maand heb ik besloten om een zomerrooster te houden. We hebben deze maand veel bezoek gehad en hebben heel veel mooi weer gehad. 's Avonds en op minder warme dagen ben ik natuurlijk wel creatief bezig geweest en ook in huis hebben wat veranderingen plaatsgevonden. Deze veranderingen deel ik met jullie in mijn snapshots van de maand juli.

We wonen nu een jaar in München dus ook in dit appartement. Dan wordt het natuurlijk tijd om weer wat dingen te veranderen. Ik ben begonnen in de hal. Alle muren hebben door het gehele appartement dezelfde kleur. Dit was al zo toen wij erin kwamen. Alles was nog een keer netjes geschilderd dus voor ons erg makkelijk met verhuizen. In de hal komt weinig daglicht, alleen als alle deuren van alle kamers open staan is het er redelijk licht.

Daarom heb ik besloten om twee wandjes in de hal wit te schilderen zodat het wat lichter oogt. Dit is één van die wandjes die veranderd is. Aan de linkerkant is de deur van de slaapkamer en aan de rechterkant is de deur van de woonkamer.
Het tweede project is het balkon. Er ligt groene vloerbedekking op de bodem (lag er al) en de muren zijn in de kleuren van het gebouw. Het liefste heb ik de gele muur ook wit maar dit is bij iedereen zo dus laten wij ook zo. Onze tuinstoelen hebben plaats gemaakt voor een kleine lounge set. Nu kunnen we 's avonds heerlijk onderuit gezakt buiten zitten. We hebben hier gewoon Nederlandse tv dus vandaar die mooie schotel.


De maand juli begon met een bezoekje aan Nederland en een bruiloft. Ik heb de uitnodiging gebruikt voor het cadeau. / / Op de andere foto zie je een wasrek die ik regelmatig gebruik als droogrek. Als ik plankjes schilder is dit een handige manier om ze te laten drogen. 
Ik heb weer wat nieuws uitgeprobeerd met de Cameo. Dit keer heb ik twee spaarpotten versierd voor de kinderen van mijn ex-collega die hier een nachtje kwamen logeren. Zij gingen naar Kroatië op vakantie en kwamen gezellig bij ons op bezoek. Zij waren niet de enige die deze maand op visite kwamen. We hebben veel visite gehad afgelopen maand. Heel erg gezellig!
Dit tekstbord maakte ik zelf en plaatste ik op de Facebookpagina van Cosy by Cindy. Deze is gekocht door Natasja. Veel plezier ermee. Wil je alle tekstborden zien? Kijk dan op de Facebookpagina van Cosy by Cindy.
Deze leuke klosjes met touw kocht ik deze maand. Kan ik weer goed gebruiken voor het swappen of snailen. Inmiddels hebben ze een mooi plekje bij mijn creaplek gekregen. Want ook daar ben ik de afgelopen maand nog mee in de weer geweest. Heb je mijn blogpost daarover al gezien?
Op de een of andere manier zijn de meeste foto's van deze maand niet zo scherp geworden. Aandachtspuntje voor de volgende maand!
Augsustus staat vooral in het teken van onze reis naar Zuid-Afrika. Ook dan houd ik het zomerrooster nog even aan. Elke zaterdag verschijnt er een nieuw artikel online.
Vanaf september schrijf ik weer minimaal twee keer in de week iets op mijn blog.

♥Veel Liefs♥5 opmerkingen :

Made With Love By The Dutch Lady Designs