De Sestra zomerswap

zaterdag 18 juli 2015

Ik deed weer mee aan een swap! Dit keer aan de #sestraforyouswap. Dit werd georganiseerd door @tamatek. Ik vond het vorige keer zo leuk om te maken, en natuurlijk om te ontvangen, dat ik me weer voor een swap heb opgegeven. In het artikel: Instaswap ♥1 - mijn gemaakte swap kun je lezen wat een swap precies is en wat ik toen gemaakt heb.

Er worden twee rondes georganiseerd. Voor de tweede ronde kun je je nog aanmelden tot en met 29 augustus door een mailtje te sturen naar sestraforyouswap@gmail.com. Mail je naam, adres en Instagramnaam door en dan word je aan iemand gekoppeld. Bij de Instaswap maakte je voor iemand iets en kreeg je van iemand anders weer iets terug. Bij deze krijg je een swapmaatje en maak je voor elkaar iets.
 
Kijk je mee wat ik gemaakt en gekregen heb?


Swapmaatje

Mijn swapmaatje was Hilde. Het toeval wil dat ik ook met Hilde snailmails uitwissel dus wij konden elkaar al. Dit was wel handig, zo wist ik al snel wat ik wilde maken. We hebben een verzenddatum afgesproken en daarna kon het swappen beginnen! Eerst ben ik op pad gegaan om wat dingetjes te kopen, waaronder leuke zakjes om de cadeautjes mee in te pakken. Ik heb niet op deze zakjes geschreven zodat Hilde deze ook weer kan gebruiken!
Zo zag mijn swap er ingepakt uit.
Ik heb alles in een grote envelop verstuurd.
 

Ik was zo enthousiast met inpakken, dat ik vergeten was om foto's te maken. Gelukkig heeft Hilde wel foto's gemaakt, zodat jullie toch kunnen zien wat er in de pakjes zat. Het is een mix van zelfgemaakte spulletjes en gekochte spulletjes geworden. Ik heb o.a. stickervellen met postzegels (voor het snailen) gekocht, de cadeauzakjes, twee kaarten (waarvan één onbeschreven gelaten), een paar labels, het band met de vlinders en de stempels. Daarbij heb ik zelf nog labels gemaakt met de Silhouette en twee van klei, de letter H heb ik met decopatch versierd en het bordje met het vogeltje heb ik ook met de Silhouette gemaakt.

 Washitape laat zich gemakkelijk op een andere rolletje rollen.
 


En dan wordt het nu tijd om te laten zien wat ik gekregen heb! Het pakketje werd bij mijn ouders bezorgd omdat ik die week toch in Nederland was. Daar aangekomen heb ik het natuurlijk meteen opengemaakt en wat zag het er allemaal vrolijk uit!
 

Bijna zonde om het uit te pakken! Het ziet er zo lekker vrolijk uit. Maar natuurlijk was ik ook heel nieuwsgierig naar wat er in de pakjes zat. Wat veel leuks kwam er te voorschijn! Ik ben super verwend door Hilde en heel erg blij met alles wat ik gekregen heb.
 
Zoals je kunt zien heb ik super veel leuke dingen gekregen. Dit kan ik goed gebruiken voor het snailen! Het notitieboekje wat ze zelf versierd heeft vind ik ook super mooi geworden. Lieve Hilde, bedankt voor de super leuke swap!
 
Weer een leuke swapervaring rijker! Heb jij al eens meegedaan aan een swap?
 
♥Veel Liefs♥

5 opmerkingen :

 1. Wat een leuke swap heb je ontvangen en verstuurd!
  Alles is ook zo mooi ingepakt.
  Fijn weekend, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt een hele leuke swap gestuurd en ook een hele leuke ontvangen ...
  veel plezier ervan ....een fijne zondag voor morgen ...
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk idee dat snappen! jammer dat het alleen via instagram kan :(

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs