Maart in foto's

donderdag 31 maart 2016

Maart, de maand waarin ik mijn ambulante dagtherapie afsloot, op skivakantie ging en veel geknutseld heb voor het thema Pasen. Daarnaast ben ik ook nog druk in de weer geweest met nieuwe ontwerpen maken en mocht ik ook weer mensen blij maken met leuke bestellingen.

Vandaag sluiten we maart weer af en staat april alweer voor de deur. Heerlijk dat het s'avonds weer langer licht is en dat bomen weer beginnen uit te lopen. Ik vind het altijd maar saai, die kale bomen! Hopelijk zit er snel weer blad aan de bomen. En vandaag geeft hij 23 graden door, dat is helemaal heerlijk. Ik ga lekker het balkon zomerproof maken vandaag en hoop er de komende dagen lekker te kunnen zitten met een boek. Het geeft namelijk de t/m woensdag rond de 20 graden door! 

Bestellingen.

Ik mag steeds meer leuke dingen op bestelling maken. Natuurlijk wordt ook alles leuk verpakt. De strijkplank ik veranderd in een inpaktafel. Zeg nou eerlijk...wat is leuker? Cadeautjes inpakken of strijken?! Ik heb weer leuke verjaardagsshirts mogen maken en ben druk bezig geweest met het ontwerpen van naamshirts

In april ga ik mij eens verdiepen in de Duitse 'Kamer van Groothandel' want ik wil hier zeker verder mee. In Nederland is het al een uitzoekerij als je iets voor jezelf wilt beginnen maar nu alles nog in een andere taal maakt het helemaal lastig. Maar goed, mooie uitdaging zullen we maar zeggen.

Voor mijn herseninfarct was ik ook begonnen met het online zetten van producten op de Duitse Dawanda maar daar is ook niet veel meer van gekomen. Dat hoop ik ook weer op te kunnen pakken. Zoveel plannen, te weinig tijd!

Skivakantie.

Wij zijn lekker een weekje naar Oostenrijk geweest. Heerlijk om er even uit te zijn. Elf maart was mijn laatste dag in de dagkliniek en het skiën ging naar omstandigheden erg goed. Ik heb nog steeds wat last van mijn evenwicht en vermoeidheid aan de linkerkant maar dat had ik aardig onder controle. Zo fijn dat ik dit weer kan! Ik heb mijn ambulante therapie dus afgesloten en ga alleen nog verder met fysiotherapie om de laatste puntjes op de i te zetten. En zoals mijn neuroloog dat zegt: 'werken aan de laatste 5 a 10 procent'.
We zijn ook een dagje naar de Hintertuxer Gletscher geweest. Dat was echt waanzinnig mooi. 

Pasen.

Ik veel DIY artikelen online gezet die met Pasen te maken hadden. Ook op andere blogs heb ik veel leuke dingen voorbij zien komen. De paasdecoratie is hier inmiddels weer opgeruimd. 


Maart stond dus voornamelijk in het teken van Pasen. April zal in het teken van wonen staan. Ik ben met mijn blog begonnen omdat ik thuis graag met woondecoratie in de weer ben en altijd wel weer iets verander of nieuws koop. Ik wilde dus eigenlijk een woonblog beginnen. Dat is niet helemaal gelukt maar natuurlijk niet erg! Ik ben op het creatieve pad beland en dat verveelt nog steeds niet. Sterker nog, ik heb nog genoeg ideeën die ik uit wil proberen. 

Zelf volg ik naast de creatieve blogs ook een aantal blogs over wonen en op Instagram volg ik ook veel interieuraccounts. Omdat ik niet wil dat dit alleen een knutselblog is, zal ik weer vaker iets in de rubriek wooninspiratie schrijven.  

Heb je gezien dat mijn logo veranderd is? Ik heb de tagline 'creative living' veranderd in altijd iets leuks te vinden. Dit past nu beter bij mijn blog!

Post.

Naast de bestellingen die leuk ingepakt worden, verstuurde en ontving ik ook weer leuke post. Dat zal de volgende maand ook op mijn blog verschijnen. Ik beleef nog steeds veel plezier aan het snailmailen
Ik ben ook weer bezig met de instaswap. Helaas heb ik het niet getroffen met mijn swapmaatje maar ik heb er toch weer wat leuks van weten te maken. Ook daar lees je in april meer over.
Wil je alvast meer lezen over de instaswap? Dan kun je mijn blogartikelen van vorig jaar terugkijken. Toen heb ik over verschillende swaps geschreven waar ik aan meegedaan heb. 

Ik wens jullie een fijne nieuwe maand toe.

♥ veel liefs en creatieve groetjes ♥


2 opmerkingen :

  1. Toffe foto's,leuke diy's en jij gaat ervoor,goed bezig!Fijn dat het met je gezondheid ook de goede kant op gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat had je een leuke en fijne maand!
    En wow wat gaat het goed met je bestellingen zeg, zo leuk om te zien.
    Fijn weekend op je 'nieuwe' balkon :)

    BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs