DIY Paasslinger ♥ ei

donderdag 17 maart 2016De eerste zelfmaker van deze reeks DIY in het paasthema. Ik vond het idee op Pinterest en heb het iets anders nagemaakt. Wil je meer zien? Lees dan verder.

Op Pinterest heb ik ook een bord Pasen. Daar verzamel ik interieurfoto's in dit thema maar ook mooie en creatieve zelfmakers. Ik pinde daar ook dit idee van everythingelze.com. Op het moment dat ik dit artikel schrijf, is zij haar blog aan het verbouwen. Ik kan je dus niet doorlinken naar deze free printable.Meteen een leuke blogtip! Ik zal haar blog later nog eens uitgebreid in het zonnetje zetten maar dan moet ik wel op haar blog kunnen dus deze houdt Elze nog even tegoed ;).

In plaats van printen heb ik de eieren uitgesneden uit leuk papier. Ik heb dit de Cameo laten doen maar je kunt ze natuurlijk ook omtrekken en uitknippen. Hier zie je ook meteen dat ik ook met haasjes aan de slag ben gegaan!

Dit (dikke) papier kocht ik op de creatieve beurs omdat ik dit idee al in mijn hoofd had. Wist je dat je bij de Action ook hele leuke blokken met verschillende designs kunt kopen? Die kun je daar ook goed voor gebruiken. Of je gebruikt het bestand van Elze en print ze op stevig papier uit. 

Waar ik ben is Fritz dus ook als ik foto's aan het maken ben voor mijn blog. Ze kijkt een beetje boos op de foto maar het is echt een lieverd. Ik heb gekozen voor lichtgrijze touwtjes. 

Nu kon ik ook eindelijk mijn houten kralenketting uit de verpakking halen. Daar heb ik er nu genoeg van. Toen ik januari in Nederland was, heb ik bij de Action een witte en een houten slinger gekocht. Ik heb begin februari een grote opruiming gehouden en toen wist ik toch niet meer waar ik ze opgeruimd had! Ik wist zeker dat ik ze niet weggegooid had maar ze waren onvindbaar! Half februari was ik weer in Nederland en heb ik maar weer nieuwe gekocht. Met Action prijzen kan dat.
En voelen jullie hem al aankomen? Toen ik thuis was kwam ik ze ineens weer tegen! Nu heb ik er dus vier! Haha. Een goede reden om daar ook eens een project mee te doen. Op Pinterest heb ik inmiddels ook een bord houten kralen aangemaakt.


De eerste kralenketting heeft dit rekje als bestemming gekregen en is het toneel van deze eerste Paas DIY. Maar als de Pasen voorbij is, laat ik deze kralenketting maar hangen want ik vind het erg leuk zo! 

Meer over Pasen bekijken op mijn blog? Dat kan door op de link te klikken.

♥ veel liefs en creatieve paasgroetjes ♥
11 opmerkingen :

 1. Leuk gedaan zeg!
  Vrolijk zo,
  Ik heb ook gezocht naar die kralen maar waren op...
  groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb gisteren een paasslinger gemaakt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijne kan je hier bekijken en ik heb er een linkje naar hier bij geplaatst :)
   http://ikmaakhetzelfnu.blogspot.be/2016/03/pin-it-make-it-11.html

   Verwijderen
  2. Ja ik heb het gezien! Heel leuk.

   Verwijderen
 3. Wat ben je heerlijk bezig met prachtige slingers, ook deze vind ik super leuk! :)

  Lieve-groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke slinger, helemaal Paas Proof!!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs