Snapshots maart

zaterdag 28 maart 2015
April staat alweer voor de deur dus is het weer tijd voor wat snapshots.
Maart stond in het teken van de lente, de Silhouette Cameo en baby's.Zoals ik al eerder benoemd heb, zijn bloemen in Duitsland vele malen duurder. Gelukkig zijn de tulpen bij de Aldi goed betaalbaar en ook van goede kwaliteit. De vaas heb ik zelf opgepimpt met Juteband en kant. / / Dit idee kwam ik tegen op Pinterest en vond ik te leuk om niet te delen. Leuk voor vakantiefoto's!

Deze maand heb ik veel met de Silhouette Cameo gewerkt. Met mijn eerste uitprobeersel met vinyl heb ik de mijn silhouette versierd. Ik heb de machine ook veel gebruikt voor de kraamcadeautjes. De resultaten zie je in april, de cadeautjes moeten namelijk nog gegeven worden. / / Afgelopen maand zijn er bij ons in de familie en vriendengroep 4 baby's geboren. Op de foto zie je Brandon, de zoon van mijn broertje. Ik ben dus tante geworden! Met Pasen gaan we naar Nederland om alle kleine wondertjes te bewonderen.


In een winkel kwam ik een tas tegen met deze tekst erop. Ik vond hem wel leuk! / / In München is de winter langzaam overgegaan in de lente. Na een aantal maanden kou en sneeuw nu heerlijk weer genieten van de hogere temperaturen.

Natuurlijk kwam Fritz weer in de weg liggen, toen ik aan het knutselen was. Heb je de paasartikelen al gelezen? / / De paastakken lopen al lekker uit. / / Bij Pasen hoort natuurlijk ook wat lekkers!

Geniet van het weekend!
Liefs
Cindy1 opmerking :

Made With Love By The Dutch Lady Designs