Nieuwe tassen en een actie voor het goede doel Dutch for Strays

zondag 10 juli 2016

Ik heb op mijn vorige tassen zoveel leuke reacties gekregen en ze worden ook regelmatig besteld. Ik heb weer een paar nieuwe ontwerpen gemaakt en ben ook aan de slag gegaan met nieuwe kleuren. Vanaf nu kunnen ze ook met goud en fluor roze opdruk gemaakt worden en heb ik naast de schoudertassen nu ook leuke katoenen rugzakken.


Deze maand help ik een vriendin die heel actief is voor het goede doel: Dutch for Strays, die zich inzet voor zwerfhonden in Roemenië. Ik ben zelf gek op dieren en helaas is er veel te veel dierenleed in de wereld. Ik vind het dan ook super goed dat Francis zich zo actief bezig houdt met het verbeteren van de omstandigheden daar. Ik heb zelf al twee keer een donatie gedaan en breng deze maand de stichting onder aandacht op mijn blog en social media door een leuke actie te organiseren.

Meer weten over deze stichting en de actie, lees dan gauw verder.
Dutch for Strays.

De stichting heeft als doel het verlichten van leed voor dier en mens in Roemenië. Dit proberen ze te bereiken door honden op te vangen, voor adoptie klaar te maken, voor het plaatsen van de honden bij adoptiegezinnen en voor het ondersteunen van het sterilisatie programma. Helaas is het Roemenië toegestaan om zwerfhonden te doden. Dit mag nadat de dieren veertien dagen in een asiel hebben geleefd. Als er niet voldoende voedsel of medische zorg zijn, mogen de honden worden gedood. Op dit moment worden daar honden, op zeer afschuwelijke wijze, massaal gedood. 

Dutch for Strays werkt samen met twee shelters en vrijwilligers die zwerfhonden van straat opnemen of honden (die op de dodenlijst staan) uit de public shelters vrijkopen. Hier worden ze verzorgd en wordt er geprobeerd om ze bij adoptiegezinnen (in Roemenië en Nederland) een nieuw en goed leven te bezorgen. 

Meer info:

en kijk ook op de FB Pagina van Francis van Deudekom - van der Schaaf die zich veel liefde inzet om de honden onder de aandacht te brengen en op allerlei manieren geld en spullen ophaalt, die daar zo hard nodig zijn. 

Cosy by Cindy helpt mee.

Ik heb twee tassen beschikbaar gesteld waarvan de hele opbrengst naar deze Stichting gaat. Deze twee tassen worden verkocht voor €12,50 per stuk. Daarnaast kun je deze maand een tas bij mij bestellen en van elke tas gaat er €1,00 naar de hondjes die onze hulp zo hard nodig hebben.
De kosten voor de tassen vind je *hier*.

Deze is nog te koop.
De zwarte is reeds verkocht.

Dutch for Strays werkt ook met sponsorkliks. Via de banner kom je uit bij ruim 100 winkels waar je precies hetzelfde betaalt, maar gaat er een commissie naar Dutch for Strays. Jij merkt er niks van maar helpt zo wel mee! Heel veel grote bedrijven zijn hierbij aangesloten zoals Bol.com, Mediamarkt, Booking.com en Wehkamp. 

Nieuwe tassen.

Dan nu mijn nieuwste ontwerpen. Cactussen zijn helemaal hip en daarom vond ik het wel leuk om daar iets mee te doen. Ik heb nu naast de ecru en zwarte tassen ook witte tassen. Deze zijn heel leuk met de nieuwe fluor-roze kleur.  Ik ben de laatste tijd ook fan van wit met goud dus heb ook wat tassen met goud bedrukt. 

Goud is ook leuk op zwart.
Het was alleen lastig om goed op de foto te krijgen.
Het is met hele fijne glitter. 
♥ ♥ ♥
Een ander nieuw ontwerp is de dromenvanger. Ik probeer zoveel mogelijk de dingen te doen waar ik blij van word. Dit heb ik gecombineerd met de dromenvanger en vond daarom deze tekst er mooi bij passen. 

Rugzakken.

Naast de canvastassen heb ik nu ook deze leuke rugzakken van katoen. 
Deze heb ik in dezelfde kleuren als de schoudertassen; zwart, wit en ecru. 
Meer voorbeelden volgen nog. Dus mocht je nog een tas nodig hebben? Mail dan naar cosybycindy@gmail.com en help ook het goede doel. Meer tassen en prijzen en vind je *hier*.

♥ veel liefs en creatieve groetjes♥


6 opmerkingen :

 1. O wat een leuke tassen en ook nog voor een goed doel ..
  veel succes ermee ...heel groetjes en een fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ontzettend mooi, Cindy! Ik vind vooral de laatst tas erg leuk met het (voor mij lievelings) roze en tekst en stipjes! :) Geniet ervan!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke tassen en gaaf dat je het goede doel (en wat een mooi doel!!) erbij betrekt!!

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs