Persoonlijk ♥ 11 - Ik ben weer (even) thuis!

donderdag 19 november 2015

Sinds maandag ben ik eindelijk weer thuis. In totaal heb ik 15 dagen in het ziekenhuis gelegen wat niet altijd mee viel. Ik zou er een heel blog over kunnen schrijven maar dat bespaar ik jullie ;)
Nu is München toch wel erg ver weg maar ondanks de afstand zijn mijn moeder en een vriendin evengoed op bezoek geweest. Zo ontzettend fijn en lief!

Ook heb ik ontzettend veel lieve kaartjes gekregen. Dat doet me erg goed. Heel bijzonder dat ik ook kaartjes krijg van mensen die ik alleen via mijn blog, Instagram of Facebook ken.


Ik ben helemaal van top tot teen onderzocht en ze kunnen de oorzaak niet vinden. Eigenlijk wel fijn want dat betekent dat ik verder gezond ben en dat het 'domme pech' is. Het is een herseninfarct geweest in mijn hersenstam en we beseffen dat ik echt geluk gehad heb. Dit is namelijk een hele gevaarlijke plek om een infarct te krijgen. Ik denk daar maar niet teveel aan ben nu vooral bezig met mijn herstel.

Aankomende dinsdag ga ik naar een revalidatiekliniek in Bad Tölz, dat ligt op 50 km van München in de Alpen. Op dit moment ziet het ernaar uit dat ik daar 3 weken (intern) aan mijn herstel ga werken. Als alles goed is kom ik er weer helemaal bovenop en houd ik er geen of weinig schade aan over. Dat is goed nieuws! Tegen die drie weken zie ik erg tegenop maar het is voor een goed doel en wat zijn nou 3 weken op je hele leven? Het had veel erger kunnen zijn denk ik dan maar.

Ik krijg ook regelmatig de vraag waar ik nu nog last van heb. Mijn linkerhand slaapt nog steeds een beetje en mijn been voelt heel moe en zwaar aan. Ik heb gelukkig geen krachtverlies. Daarnaast heb ik nog steeds elke dag hoofdpijn en soms nog last van mijn evenwicht. Gelukkig is de hoofdpijn niet zo nadrukkelijk meer aanwezig en kan ik ook weer wat doen, zoals lezen, dit blogje schrijven en een beetje (post) freubelen. Ik ben wel heel snel moe dus heel productief ben ik nog niet maar dat komt wel weer. Is nu ook het minst belangrijkste maar het is meer dat ik het creatief bezig zijn mis.

De komende tijd zal het hier dus nog rustig zijn.

♥Veel Liefs♥

6 opmerkingen :

 1. Ik wens je alvast veel succes met revalideren en hoop daarna weer gezellig je blog te kunnen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig ben je nu weer lekker thuis en kan je weer genieten van alle leuke post enzo!
  Maar het lijkt me wel vervelend dat je straks weer 3 weken weg moet...
  Maar gelukkig gaat het, als het goed is, daarna weer een heel stuk beter.
  Veel sterkte en beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Cindy, wat fijn dat je weer thuis bent. Balen dat je straks weer 3 weken weg moet maar als het goed is kun je daarna weer heerlijk naar huis en al je creatieve plannen weer gaan uitvoeren. Fijn ook dat je voor de kerst weer thuis bent, dat zijn toch de dagen die je graag met familie en vrienden wil doorbrengen.
  Wens je heel veel sterkte en zet hem op. Hartelijke groetjes, Carina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer (even) thuis bent! Ik hoop dat je snel mag opknappen, denk aan je! :)

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je even gewoon thuis kunt zijn, hoewel het vooruitzicht van revalideren dan niet leuk is!!!
  Uit ervaring ( 2x bij mijn man) weet ik dat je hier doorheen moet en dat je ook veel tips krijgt hoe nu verder, die vermoeidheid kan heel lang aanhouden, geef lekker toe hoor, niet teveel hooi op de vork nemen dus:)
  Ik wil je heel veel sterkte wensen, denk goed aan jezelf en doe leuke dingen die je aankunt.

  Een dikke knuffel, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je weer thuis bent ....doe maar rustig aan en denk aan je gezondheid...
  ik hoop dat je weer snel helemaal hersteld bent ...heel veel sterkte ..
  een fijn weekend ..
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Made With Love By The Dutch Lady Designs